Close

DANCAMPS FERIEPAKKER

På campingferie hos Dancamps har du storslåede naturoplevelser og summende kulturliv helt tæt på. 


Vi har et stort udvalg inden for camping- og hytteferie over hele Danmark. Uanset om du vælger at holde ferie i en af vores mange ferieboliger, eller om du har din egen autocamper, telt eller campingvogn med, så garanterer vi dig en alletiders ferieoplevelse.

FRA KR. 1.299,-

Campingophold i egen vogn for hele familien - op til 6 personer. Vælg imellem 4 fine campingpladser med fri adgang til badeland.

Tag ud i Danmarks farverige ferieland, og smag på kultur og natur.

FRA KR. 699,-

3 dages ophold for op til 5 personer i hyggelig feriehytte. Vælg mellem 4 forskellige pladser tæt på kultur og smuk natur.

Tag på efterårsferie

Efterårferie med hele familien. Vælg mellem 4 forskellige campingpladser med skønne hytter og adgang til badeland.

FRA KR. 799,-

KUN KR. 499,-

Snup et skøn weekendophold i Kolding, Trelde Næs eller Hvide Sande. Tag op til 5 personer afsted.

Var det noget med en forlænget weekend?

Campingferie i 3 dage for 2 personer på Dancamps Ajstrup Strand inkl. 24 timers kulturpas til Aarhus. 

FRA KR. 1.499,-

FRA KR. 899,-

Weekendophold i egen vogn for hele familien - op til 6 personer. Vælg imellem 5 fine campingpladser.

Tag på weekend hvor som helst i landet, og omgiv dig selv med skønne oplevelser og indtryk

Camping tæt på kulturelle oplevelser

Hos Dancamps har I alle muligheder for at finde en ferie, der passer lige til jeres smag.


Hos Dancamps Nordsø og Dancamps Holmsland byder vi på afslapning og ægte strandferie direkte ved Vestkysten og Hvide Sande. Du og din familie kommer helt tæt på den rå natur, de barske klitlandskaber og det imponerende Vesterhav, som er helt tæt på uanset, hvilken af de to pladser I holder ferie. Fra Dancamps Nordsø tilbyder vi også adgang til et skægt indendørs badeland for begge pladsers gæster.


Er I mere til camping langs den smukke Østkyst nær skov og by? Så er  Dancamps Ajstrup Strand ved Aarhus eller Dancamps Kolding lige jer. Byferie er altid et hit uanset vejret.


Trækker den midtjyske natur i jer? Og lyder det skægt med en tur i Legoland? Så er Dancamps Hampen og Trelde Næs det rette valg. Nyd rolige naturpladser centralt placeret i Jylland - her er I omgivet af skove, hedelandskaber og skovduft. 

Cafèliv og gastronomiske oplevelser

Få naturen helt ind under huden, når I camperer lige i smørhullet af skov, strand og i det hele taget: storslået dansk natur, når det er skønnest.

Oplev det bedste af Danmark – fra Dancamps pladserne

På Dancamps Nordsø, Trelde Næs og Holmsland frister vi også med adgang til indendørs og udendørs badeland. Her er fri entré for alle personer.

Camping i smuk natur

Fri entré til badeland

På alle vores pladser har vi et stort udvalg af aktiviteter, der varierer med sæsonen. På udvalgte Dancamps-pladser tilbyder vi fast et aktivitetsprogram til de mindste.

Masser af aktiviteter til børnene

Vi byder på et væld af oplevelser lige udenfor døren. Oplev den jyske hede, kystlivet, besøg caféer og specialbutikker, eller oplev Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Hunde er mere end velkomne på ferien. Vi har masser af fri natur, skyggesteder og gode faciliteter til de firbenede venner. Vuf!

Din hund er altid velkommen

Hvis I trænger til en get away fra grillhyggen, er det bare at beslutte jer, hvor turen skal gå hen. Vores campingpladser er ikke langt fra lækre spiseoplevelser.

sol ikon
aktivitet ikon
hund ikon
badeland ikon

Billeder: ©denmarkmediacenter.com

Vonsildvej 19

DK-6000 Kolding


Tel: +45 7552 1482

Mail: info@dancamps.dk